7 atvejai, kai geriau susilaikyti nuo tatuiruotės darymosi

Skaičiuojama, kad 17% žmonių po kurio laiko nuo tada, kai pasidaro tatuiruotę, gailisi savo poelgio. Tiesa, statistiškai dažniau pasigaili moterys, bet vyrai irgi ne išimtis, tad dalinamės patarimais, kokios klaidos dažniausiai priverčia nuolatos slėpti savo tatuiruotę.

#1 Klaida: Tatuiruotės ant kaklo ir rankų
Nors tatuiruotės ant tokių visiems matomų vietų kaip rankos ar kaklas yra šių dienų mada, tai vis dar dažnai laikoma viena rizikingiausių kūno vietų. Ir jei klausite savęs – „ar tatuiruotė ant kaklo gali turėti neigiamos įtakos mano karjerai?“, atsakymas vienareikšmis – „TAIP!“. Na, nebent jūs pats esate tatuiruočių meistras ir taip reklamuojate savo verslą.

#2 Klaida: Vardinės tatuiruotės
Prieš kelias savaites susipažinai su savo svajonių mergina, kuri yra tiesiog tobula ir niekada gyvenime jos nepaleisi? Vyruti, palauk. Neskubėk darytis tatuiruotės su jos vardu. Yra ir kitų būdų išreikšti tavo ištikimybę jai. Statistiškai tatuiruotės išlieka ilgiau nei dauguma santykių, o pašalinti tatuiruotę gali būti kur kas skausmingiau, nei ją iš savo širdies.

#3 Klaida: Madingos tatuiruotės
Pasidaryk madingą tatuiruotę ir visą gyvenimą žmonės žinos kuriais metais buvai labiausiai pašėlęs. Kokios tatuiruotės asocijuojasi su paskutiniais praėjusio tūkstantmečio metais? Žinoma, kad spygliuota viela ant peties. Kiekvienas dešimtmetis turi savo madingiausią tatuiruotę.
Jei tau tikrai patinka dabar madoje esančios tatuiruotės, tai nėra nieko blogo. Bet nesidaryk to tik todėl, kad dabar tai madinga. Tatuiruotę darys tokią, kuri tau kažką reiškia.

#4 Klaida: Pigios tatuiruotės
Nėra nieko blogiau, nei „grupiniame“ nusipirkti kuponą tatuiruotei už 50 eurų ir tikėtis, kad gausi šedevrą. Tatuiruočių meistrą reikia rinktis ne pagal kainą, o pagal jo darbus, ir čia jau ne vieta taupyti. Juk nenori visą gyvenimą nešioti tatuoruotės, kuri šaukte šauktų – „mane padarė už pigų grupinio kuponą!“…

#5 Klaida: Tatuiruotės apsvaigus
Šeštadienį 2 valandą nakties, kai išeini iš naktinio klubo, tuojau pat pasidaryti tatuiruotę galbūt ir skamba kaip puiki mintis. Tačiau patikėk, taip nėra. Čia vienas iš tų dalykų, kuriuos reikia daryti visiškai blaivia galva.

#6 Klaida: Tatuiruotės su rašybos klaidomis
Jei sugalvojai genialią frazę ir, kad tai skambėtų dar kiečiau, nori ją išsiversti į anglų kalbą, geriau pagalbos prašyk gerai angliškai kalbančio draugo, o ne „Google Translate“. Internete galima aptikti krūvas pavyzdžių, kai tokių tatuiruočių savininkai dėl vienos ar kitos ne vietoje parašytos raidės tampa visuotiniais pajuokos objektais. Tad čia taikyk taisyklę – 9-is kartus išsiversk, 10-ą tatuiruokis!

#7 Klaida: Tatuiruotės, kurių kada nors gailėsies
Geriau nesidaryk tatuiruočių, kurios ateityje tave gali pastatyti į nepatogią padėti. Seksistiškas šūkis, rasistinė frazė ar nuoga moteris gal ir atrodo gerai dabar, bet pabandyk įsivaizduoti kaip po 20-ies metų savo sūnų bandysi mokytis pagarbos moterims, o jis ant tavo kūno matys nuogos moters atvaizdą… Išlik klasiškas. Kartais gero dalyko nė nereikia tobulinti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.