Partnerės kūno kalba pasimatymo metu gali pasakyti ar bus antras pasimatymas

Niekam ne paslaptis, kad kūno kalba kartais apie žmogaus ketinimus ar savijautą gali pasakyti kur kas daugiau, nei žodžiai. Dažnai tai yra sąmoningai nekontroliuojamas dalykas, tad kūno kalbą mokančiam skaityti partneriui gali pasakyti labai daug ką. Štai keli dalykai, į kuriuos reikėtų atkreipti dėmesį pasimatymo metu.

Akių kontaktas
Ne veltui sakoma, kad akys – sielos veidrodis. Jei partnerė negali nuo tavęs visą vakarą nuleisti akių – tai geras ženklas. Tiesa, nepamirškite, kad ne visi žmonės turi drąsos palaikyti akių kontaktą, tad vertinkite ir tai, kad jums kalbant ji kas kelias sekundes trumpam pakelia akis į jus. Jei mergina kukli, tai iš jos pusės jau yra daug.

Nesuvaidinta šypsena
Žinoma, mes visi turime „aš tik vaidinu, kad man patinka“ šypseną, tačiau ją nesunku atskirti nuo natūralios. Suvaidinta šypsena dažniausiai būna nekintanti ir tarsi įklijuota į jos veidą. Tuo tarpu natūrali šypsena, kai jai malonu su tavimi bendrauti, nuolat keičiasi – tai didėja, tai mažėja.

Merginos palinkimas
Jei sėdite restorane vienas priešais kitą ir tiesiog bendraujate (tuo metu, kai nevalgote), atkreipk dėmesį į jos kūno padėti. Jei mergina atsilošusi – tai jau blogas ženklas, jei ji bendrauja pasirėmusi į stalą ir palinkusi į tave – tu ją domini!

Nekalti prisilietimai
Jei kartu žiūrite filmą, ar esate masinio susibūrimo vietoje, nekaltai atrodantys prisilietimai rodo, kad tu ją trauki. Ji „netyčia“ sugalvojo pasiimti spragintų kukurūzų tuo pačiu metu, kai ir tavo ranka juos ėmė… Einant pro žmonių būrį ji nejučia liečia tavo ranką… Šie dalykai yra gerą žadantys ženklai.

Žaidimas su plaukais
Niekam ne paslaptis, kad jei moteris žaidžia su savo plaukais, ji jaudinasi arba yra sunerimusi. Tad jei ji suka sruogą aplink pirštą, arba nuolat perbraukia savo plaukus pirštais – matyt tu ją domini. Tačiau jei ji nervingai kone raunasi plaukus nuo galvos ar nuolat taisosi šukuoseną – tau laikas susimąstyti, galbūt kažką darai ne taip…

Sukryžiuotos rankos
Tai vienas iš tų nevalingų ženklų, kurie pasako itin daug. Jei jums bendraujant ji laiko rankas sukryžiavusi – ji blokuoja jus ir taip slepia savo pyktį, nusivylimą arba nepatogumą.

Ėjimas
Atkreipk dėmesį kaip po pasimatymo judu einate link mašinos ar kur kitur. Jei ji eina greta tavęs – viskas gerai. Tačiau jei ji nuolat yra žingsniu priekyje arba žingsniu atsilieka – ji nevalingai bėga nuo tavęs.

Pėdos
Nors tai nėra tas dalykas, kurį pasimatymo metu būtinai norėsi apžiūrėti, bet karts nuo karto užmesk akį į tai, kur ji nukreipusi savo pėdas. Jei sėdint greta vienas kito ji laiko pasukusi pėdas link tavęs – tai rodo, kad tu ją domini. Taip pat pastebėk ir kur „žiūri“ tavo pėdos. Jos gali atsakyti į tavo paties dvejones ar partnerė tave domina.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *