Vienas populiariausių vyrų „Tinder’yje“ atskleidė paslaptį, kaip jis sužavi moteris

Jei „Tinder“ būtų kompiuterinis žaidimas, tai Stefan-Pierre Tomlin neabejotinai būtų pasiekęs maksimalų lygį jame. 2017-aisiais jis buvo pripažintas vienu populiariausių vyrų tarp šios programėlės vartotojų Didžiojoje Britanijoje. Kasdien su juo susipažinti norą išreikšdavo po maždaug 20 moterų. Kokia viso to paslaptis? Savo įžvalgomis jis sutiko pasidalinti su leidiniu „The Independent“.

Biografija
Tomlin teigia, kad savo aprašyme nereikia išdėstyti visos savo gyvenimo istorijos, o tereikia sugebėti prajuokinti moterį: „Pasistenk atrodyti linksmas arba sudominantis, tai puiki pradžia bendravimui. Moterys myli linksmus vyrus, tad aprašyme būtinai įterpk trumpą juokelį.“

Nuotraukos
Kaip jau turbūt žinai, tavo asmenybė nėra tas dalykas, kuriuo pirmiausia gali sužavėti kitus „Tinder“ vartotojus. Visų pirma žmogus vertinamas pagal nuotraukas, o štai ką sako Tomlin: „Maistas tavo burnoje – griežtas ne! Taip pat venk grupinių nuotraukų ir nebijok įkelti nuotraukos su augintiniu, daug kurioms moterims tai atrodo miela. Svarbu, kad kiekviena nuotrauka skirtųsi nuo kitų. Visos nuotraukos neturi būti vien iš naktinio klubo ar paskutinių tavo atostogų. Vienoje nuotraukoje parodyk savo linksmąją pusę, kitoje – rimtąją ir t.t.“

Pirmas pokalbis
Taigi, jūs „susimečinot“? Puiku! O kas toliau? Tomlin pataria: „Niekada nekalbėk apie savo buvusiąsias! Ir apie vietas, kuriose su jomis buvai.“ Svarbiausia – anot jo, leisti pokalbiui vystytis savaime ir visą dėmesį skirti tik jai.

Pirmas pasimatymas
„Jei viskas klojasi gerai, stenkis pirmąjį pasimatymą paskirti kaip įmanoma anksčiau, kol dar neišgaravo pirmasis žavesys. Pora dienų yra pats tas laikas tarp pirmųjų žinučių ir pirmojo pasimatymo. Pasimatymas po savaitės – jau per ilgas laiko tarpas.“ – teigia Tomlin.

Kadangi 2017-ieji Tomlin buvo tokie sėkmingi, vyrukas jau kurį laiką susitikinėja su 25-erių metų mergina, kurią sutiko „Tinder’yje“ ir šį gyvenimo etapą jau laiko praeityje, tad nevengia pasidalinti savo įžvalgomis su kitais vyrais, kurie gyvenimo draugės dar tik ieško.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.