Moterų apklausa: bloga gramatika – baisiau už blogą seksą

Vienas populiariausių pažinčių tinklalapių internete Pof.com nesenai atliko moterų apklausą, kurios rezultatai turėtų nemaloniai nustebinti neraštingus vyrus. Pasirodo, kad nemokėjimas taisyklingai rašyti moterims yra baisiau už blogą seksą.

Šiemet atliktoje apklausoje dalyvavo 2 tūkst. moterų iš JAV. Paklaustos kas yra baisiau – bloga gramatika ar blogas seksas, 58% moterų pasirinko, kad blogiau jei vyras nemoka taisyklingai rašyti. Nieko nuostabaus žinant tai, kad dauguma pažinčių šiais laikais prasideda būtent nuo tekstinių žinučių, iš kurių ir susidaromas pirmas įspūdis.

Įdomu dar ir tai, kad 74% moterų mano, jog turiningas pokalbis yra svarbiau už gerą vyro išvaizdą. O 83% damų yra įsitikinusios, kad pasimatymas bus kur kas geresnis, jei prieš tai kurį laiką bus bendraujama virtualiai.

Prie labiausiai erzinančių dalykų moterys dar išskyrė ilgą vyrų atsakymo laiką į žinutes. Tiesa, derėtų pastebėti, kad moterys teigė, jog jas erzina, jei vyras tuojau pat neatsako į jų žinutes, tačiau pačios prisipažino, kad 89% atvejų į naujas žinutes atsako tik po maždaug 12 valandų.

Įdomu dar ir tai, kad ši apklausa savo rezultatais labai sutampa su 2015 metais Match.com daryta didesne apklausa. Šios metu moterys vyro sugebėjimą taisyklingai rašyti taip pat iškėlė aukščiau už tvarkingus dantis ar net vyrišką pasitikėjimą savimi.

Taigi, nuo rytojaus visi perkam ne sporto klubo abonementus, o lietuvių kalbos vadovėlius!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.