Išsiaiškinta kiek partnerių iki vestuvių sutuoktiniams atrodo normalus skaičius

Daugumai žmonių sunku įvardinti kiek seksualinių partnerių iki santuokos turėti yra normalu. Vieni saugo save iki vestuvių, o kitiems ir 20 partnerių atrodo kaip smulkmena. Tačiau spėlionėms atėjo galas, mat JAV buvo atlikta apklausa, kurioje dalyvavo susituokę žmonės.

Įdomiausia šioje apklausoje tai, kad tiek vyrai, tiek ir moterys nurodė vienodą skaičių – 12 partnerių. Toks jų antrųjų pusių seksualinių partnerių skaičius iki vestuvių atrodo visiškai priimtinas. Anot apklaustųjų, tai solidus skaičius, kuris rodo, kad sutuoktinis lovoje nebus iš kelmo spirtas, tačiau ir nėra didelis paleistuvis, bei jau yra „išsilakstęs“.

Pasak tyrimo dalyvių, jei sutuoktinis iki vestuvių turėjo ne daugiau, nei 10 partnerių, jis yra per daug konservatyvus ir nepatyręs. O 19 ir daugiau partnerių rodo nepastovumą ir savanaudiškumą.

Įdomu dar ir tai, kad būtent vyrai dažniau nori žinoti su kiek partnerių yra miegojusios jų moterys. 53% vyrų norėtų sužinoti tikrąjį skaičių, o smalsių moterų šiuo klausimų buvo 45% iš visų apklaustųjų.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.