Žadi pasipiršti? Keli patarimai renkantis sužadėtuvių žiedą.

Anksčiau ar vėliau kiekvieno vyro gyvenime ateina momentas, kai tenka apsispręsti – ar nori visam laikui susieti savo gyvenimą su kitu žmogumi, ar nori laisvės. Ir kai pasirenkamas pirmas variantas, prasideda naujas galvos skausmas – o kaip pasipiršti? Kaip išrinkti sužadėtuvių žiedą? Šiame straipsnyje pasidalinsime keliais patarimais, kad romantišką akimirką klūpint ant vieno kelio netektų raudonuoti.

Kaip sužinoti merginos žiedo dydį?
Jei jau nusprendei pirštis, tai teks pasitelkti visas įmanomas gudrybes ir išsiaiškinti merginos piršto dydį. Lengviausia tai padaryti, jei pavyktų kuriam laikui nugvelbti kokį nors merginos žiedą. Patartume neimti kasdien nešiojamo žiedo, nes mergina gali tai pastebėti. Susiraskite tokį, kurį ji karts nuo karto užsideda, bet tai daro ne kasdien. Kai jau turite žiedą, yra du variantai kaip išmatuoti jo dydį:

  1. Eiti į juvelyrikos saloną ir ten jums pasakys jo dydį.
  2. Išsimatuoti jo vidinės dalies skersmenį liniuote ir pagal šią žiedo dydžių lentelę nustatyti dydį.

P.S. Atminkite, kad sužadėtuvių žiedą reikėtų mauti ant kairės rankos bevardžio piršto, tad būtų gerai, jei matavimams pasitelktumėte būtent ant šio piršto nešiojamą žiedą. Nes jei mergina dešiniarankė, jos dešinės rankos pirštai gali būti kiek stambesni.
Na, o jei nėra galimybės nugvelbti žiedą, tuomet galite bandyti naktį, kai ji miega, jos piršto apimtį išmatuoti su siūlu.

Kokia turi būti žiedo kaina?
Mitas, kad sužadėtuvių žiedas turėtų kainuoti tris vyro atlyginimus. Šį mitą dar praėjusiame šimtmetyje paskleidė viena JAV juvelyrikos parduotuvė kaip reklaminį savo šūkį ir netrukus jį pasigavo juvelyrai visame pasaulyje.
Aišku, žiedas neturėtų kainuoti kelių eurų. Sužadėtuvių žiedui vyras turėtų šiek tiek pataupyti. Esmė tame, kad moteris turi jausti, jog tai ne kasdienis pirkinys ir vyras dėl jo stengėsi. Viskas čia atsiremia į vyro finansines galimybes. Vienam vyrui ir porą šimtų eurų sutaupyti reikia kelių mėnesių, o kitas tokią sumą iššvaisto besilinksmindamas eilinį savaitgalį. Tad rinkitės tokį žiedą, kuriam reikėtų pataupyti, bet jis nebūtų didžiulė finansinė našta.

Kokį žiedą pasirinkti?
Šiuo klausimu geriausia apsilankyti kokioje nors juvelyrikos parduotuvėje ir ten jums bus patarta pagal jūsų finansines galimybes. Dažniausiai sužadėtuvėms renkamasi balto aukso žiedą su cirkonio akmenuku, deimantu arba kitu brangakmeniu. Tačiau galima įsigyti ir sidabrinį, platininį bei geltono ar raudono aukso žiedą. Viskas vėlgi atsiremia į jūsų finansines galimybes ir merginos skonį, kurį jūs žinote geriausiai.

Kai žiedą jau turite, jums teliko sunkiausia dalis – sukaupti visą drąsą ir užduoti jai lemtingą klausimą. Linkime sėkmės!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.