5 dalykai, kuriuos vyras turi padaryti kol dar yra viengungis

Viengungio dienos neturėtų apsiriboti vien naktų leidimu baruose ar kiauras dienas trunkančiu drybsojimu ant sofos. Štai keletas dalykų, kuriuos kiekvienas vyras turi padaryti kol jis dar yra vienas, nes su antrąja puses viskas apsivers aukštyn kojomis.

Pakeliauk vienas
Leiskis į keliones vienas, prie nieko neprisirišęs. Kelionių metu daryk tik tai, kas tau kelia pasitenkinimą ir pajusk tikrą laisvę. Tau nereikia prie nieko derintis, todėl būtent tokių kelionių metu gali patirti daugiausiai įspūdžių, kuriuos vėliau galėsi papasakoti savo vaikams.

Nubėk maratoną
Na, nebūtinai maratona. Tiesiog išsikelk sportinį tikslą ir pasiek jį. Kai būsi santykiuose, susidėlioti patogų sportinį grafiką ir susiplanuoti tokią mitybą, kurios reikia sportininkui, greičiausiai bus gana sunku. Tad nieko nelauk ir pradėk treniruotis.

Užsiaugink barzdą
Patikėk, jei suviliosi antrąją pusę neturėdamas barzdos ir vėliau norėsi paeksperimentuoti su savo veido plaukais, turėsi nueiti kryžiaus kelius, kol gausi leidimą užsiauginti bent jau savaitės barzdą. Tad išsiaiškinti ar barzda tau tinka reikėtų tada, kai dar gyveni vienas.

Užkariauk virtuvę
Dabar puikus metas drąsiai eksperimentuoti virtuvėje. Jei tavo kepsnys sudegs, tau prieš nieką nebus gėda ir niekas neliks be vakarienės. Tik tu. Bet tu bet kada be sąžinės graužaties gali užsisakyti picą į namus. O galbūt paaiškės, kad turi neatskleistą kulinaro talentą. Tad laikas tai išsiaiškinti kol dar nesi prie nieko prisirišęs.

Eik į pasimatymus
Šiais laikais, kai telefonuose krūva pažinčių aplikacijų, o internete pažinčių tinklalapių, susiorganizuoti pasimatymą yra vieni juokai. Tad nestabdyk ir megzk naujas pažintis! Net ir iš kiekvieno blogo pasimatymo galima įgauti daugybę naudingos patirties, kuri anksčiau ar vėliau prives prie tobulos antrosios pusės.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.