Dalykai, kurie moterims vyruose atrodo seksualūs

Apklausus moteris, kurios palaiko ilgalaikius santykius su vyrais, paaiškėjo, kad ne vien fiziniai dalykai jas traukia seksualiai. Apklaustos moterys išvardino krūvą kitų dalykų, kurie jas maloniai jaudina iš vyrų pusės. Kviečiame susipažinti su, atrodytų smulkmenomis, kurios gali pagyvinti jūsų santykius.

Gyvenk sveikai
Moteris traukia ne tik sveiką ir raumeningą kūną turintys vyrai, bet ir tie, kurie tiesiog į savo organizmą nekemša visko, kas papuola po ranka. Pakanka tiesiog sveikai maitintis, nepiktnaudžiauti alkoholiu, tvarkingai nusiskusti bei nusiprausti. Šiuos dalykus moterys itin vertina ir jie tikrai nereikalauja daugybės pastangų.

Būk smalsus
Moterims patinka vyrai, kurie jomis domisi. Pasidomėk kaip praėjo jos diena, paklausk ar ji jaučiasi laiminga. Trumpai tariant – išklausyk ją.

Būk mandagus
Kai kalba pasisuka apie mandagumą, tokiu turėtumėte būti ne tik su savo geidžiama moterimi, bet ir su aplinkiniais. Moterys itin vertina mandagų elgesį, kai mato, kad jums tai yra įprastas dalykas ir jūs su visais bendraujate mandagiai, o ne tik su ja.

Būk tolerantiškas
Nors vyrai dažnai linkę laidyti nevykusius homofobinius ar seksistinius juokelius, prie damų to daryti nereikėtų. Labai mažai daliai moterų tokie dalykai yra priimtini. Tad net jei gatvėje vaikštinėdami su ja pamatysite besibučiuojančią tos pačios lyties porelę, susilaikykite nuo komentarų.

Būk dosnus
Tai nereiškia, kad turėtum apipilti ją prabangiomis dovanomis. Pakanka malonių smulkmenų, kurios būtų jai netikėtos. Be priežasties įteik jai gėlių, pagamink jai vakarienę arba tiesiog skirk jai brangaus savo laiko, kai, atrodytų, jo visai nėra. Tai irgi dosnumo formos.

Būk rūpestingas
Jei dosnumas dar reikalauja pinigų, tai rūpestingu gali būti už dyka. Slaugyk ją, kai ji sirgs. Sutvarkyk namus, kai ji yra užsiėmusi. Pagamink vakarienę, kai žinai, kad ji grįš po darbo pervargusi. Tai tik kelios smulkmenos, kurios parodys jai, kad ji tau rūpi.

Būk atsakingas
Būk atsakingas už savo veiksmus ir gyvenimą. Neleisk niekam diktuoti ką ir kada tau daryti. Apklausų metu išsiaiškinta, kad vienas neseksualiausių vyrų tipų moterims yra tie, kurie vis dar gyvena su tėvais. Taip yra todėl, kad moterims tokie vyrai atrodo negalintys atsakyti už savo veiksmus ir esantys priklausomi nuo tėvų.

Būk blogiukas (truputį)
Visi žino faktą, kad moterims patinka blogi berniukai. Tačiau nereikėtų perlenkti lazdos ir einant gatvę šluoti visus praeivius nuo kelio. Pakanka vos kelių smulkmenų, kurios parodytų, kad esi šiek tiek „blogiukas“ – vairą laikyk viena ranka, atsiraitok rankoves, kai išsitepi rankas, išsitepęs maikutę persirenk ją tiesiog prie jos, nieko nesigėdydamas. Mažos smulkmenos, kurios parodys, kad nesi nekaltas „angeliukas“.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.