Vyrai vis dar moka už pirmąjį pasimatymą, tačiau moterys to nebenori!

Pirmo pasimatymo metu visi esame patyrę tą nejaukų momentą, kai reikia apmokėti sąskaitą. Vyras įprastai griebiasi piniginės, norėdamas viską apmokėti, tačiau paslapčia tikisi, kad moteris bent minimaliai tam paprieštaraus, kad galiausiai galėtų tarti tvirtą virišką žodį ir pasirodydamas visišku džentelmenu apmokėti sąskaitą už abu. Ir vis dėlto, naujausios apklausos rodo, kad vis mažiau moterų nori tokio gesto iš vyrų ir trokšta lygių teisių, o tuo pačiu ir lygaus vakarienės sąskaitos padalinimo.

Tinklalapis „EliteSingles“ apklausė 300 tūkstančių amerikiečių. Vienintelis klausimas buvo – „Kas turėtų apmokėti pirmąjį pasimatymą?“. Rezultatai rodo, kad 62% vyrų tiki, kad tai yra jų pareiga ir kitokių variantų net negali būti. Tačiau analogišką variantą iš moterų pasirinko kiek mažiau nei pusė apklaustųjų – 46%.

Antras pagal populiarumą atsakymas buvo, kad visiškai jokio skirtumo kas apmokės sąskaitą. Juk svarbiausia praleistas laikas, o ne finansiniai niuansai. Šioje vietoje moterų ir vyrų nuomonės sutapo.

O štai, kad sąskaitą reikėtų pasidalinti pusiau, nuomonės tarp vyrų ir moterų gana stipriai išsiskyrė. Tokios nuomonės laikosi 7% vyrų ir net 18% moterų.

Įdomu dar ir tai, kad daugiau moterų mano, kad tai jos turėtų apmokėti sąskaitą (5%), nei yra taip manančių vyrų (2%).

O kaip jūs manote, kas turėtų apmokėti pirmojo pasimatymo išlaidas?

Kas turėtų apmokėti pirmojo pasimatymo išlaidas

Apklausos rezultatai

Loading ... Loading ...

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.