Apklausus moteris išsiaiškinta kokios šukuosenos turėtų būti pas vyrus „ten“

Žurnalui Cosmopolitan atlikus interneto apklausą buvo išsiaiškinta ne tik kaip vyrai prižiūri savo gaktiplaukius, bet ir kokius juos mėgsta moterys. Prižiūrėti save ir bent jau patrumpinti plaukus žemiau bambos senai nebelaikoma „nevyrišku“ dalyku. Moterys prisižiūrėjusius vyrus labiau vertina ne tik dėl higienos, bet ir dėl bendro estetinio vaizdo. Be to, patrumpinus gaktos plaukus vizualiai padidėja ir vyro pasididžiavimas. Tad šioje vietoje tiesiog neįmanoma prašauti. Tačiau apie viską su konkrečiais skaičiais rasite šiame straipsnyje.

Vyrams uždavus klausimą ar jie trumpina savo gaktiplaukius paaiškėjo, kad didžioji dalis (69%) vyrų reguliariai patrumpina gaktos plaukų ilgį juos pakirpdami arba apskusdami tam tikras zonas. Antras populiariausias pasirinkimas buvo visos apatinės zonos skutimas plikai. Tokį variantą nurodė 17% vyrų. Tuo tarpu tik 10% vyrų nurodė visiškai nieko nedarantys su savo gaktiplaukiais. Likusieji 4% pasirinkto variantą „Kita“.

Na, o dabar įdomiausia dalis. Paklausus moterų koks kirpimas „ten“ joms patinka pas vyrus, 70% moterų nurodė, kad joms patinka prižiūrėti ir šiek tiek patrumpinti plaukeliai. Tad tie anksčiau minėti 69% vyrų šioje vietoje pataikė kaip pirštu į akį. 12% moterų patinka pilnai nuskusta vyrų apatinė zona. 10% moterų linkusios, kad vyrai nieko nedarytų su savo gaktiplaukiais. Na, o 8% moterų liko neapsisprendusios ir nurodė „Kita“.

Tiek vyrų, tiek ir moterų paklausus ar šie yra kada nors savo seksualinio partnerio prašė pasikeisti gaktos zonos šukuoseną, 40% vyrų atsakė „Taip“, na o iš moterų „Taip“ atsakė vos 23%.

Dar vienas įdomus klausimas buvo užduotas abiems lytims – „Ar partnerio gaktos plaukai gali turėti įtakos tolimesniems santykiams?“. Į šį klausimą „Taip“ atsakė 30% vyrų ir 19% moterų.

Na, ir paskutinis klausimas buvo apie tai, kaip dažnai vyrai skuta arba apkerpa savo gaktos plaukus. 42% vyrų atsakė, kad tai daro kartą į mėnesį. 35% pasisakiusiųjų tai daro kartą į savaitę. 8% kirpimo procedūras daro kelis kartus per savaitę. Vos 1% tai daro kasdien. Na, o 13% vyrų apsikirpimą daro rečiau nei kartą į mėnesį arba išvis niekada.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *