Kaip seksas padeda išlaikyti gerą sveikatą ir kaip pakelti jo kokybę?

Faktai apie tai, kuo seksas naudingas Jūsų sveikatai

Pusvalandis aktyvaus sekso sudegina apie 150 kalorijų. Net ir pasyvaus sekso pusvalandis sudegina apie 100 kalorijų.

Žmonės, kurie mylisi bent 3 kartus per savaitę, atrodo 4-7 metais jaunesni.

Dažna ejakuliacija gerina vyro spermos kokybę.

Dažnas seksas turi teigiamą poveikį moters atminčiai.

Vyrai, kurie ejakuliuoja bent 5 kartus per savaitę, ženkliai sumažina prostatos vėžio riziką.

Seksas yra natūralus skausmo malšintojas. Jis puikiai padeda nuo galvos skausmo ir migrenos. Net galvojimas apie seksą yra naudingas. Vieno tyrimo metu išsiaiškinta, kad galvojimas apie savo mėgstamiausią seksualinę fantaziją smarkiai pakelia skausmos tolerancijos kartelę.

Kaip pakelti sekso kokybę?

Jei rūkote – meskite. Tyrimai rodo, kad rūkantiems žmonėms, siekiantiems pagerinti erekciją ir sekso kokybę, šio žalingo įpročio metimas yra lengviausias ir efektyviausias būdas tai padaryti.

Jei dažnai vartojate vaistus, atidžiai paskaitykite jų informacinius lapelius. Yra daugybė vaistų, kurių šalutinis poveikis – sumažėjęs lytinis potraukis.

Išgerk, bet neprisigerk. Jei planuoji lytinius santykius, nėra nieko blogo prieš tai kartu su antrąja puse išgerti po vyno taurę ar alaus bokalą. Tai padės atsipalaiduoti, nuims stresą, tačiau nepakenks potencijai. Didesnis alkoholio kiekis gali turėti ženklią neigiamą įtaką jūsų potencijai tą vakarą.

Kalbėkitės su partnere. Papasakokokite kas jus užveda. Nėra nieko gėdingo karts nuo karto susėsti su partnere ir aptarti dalykus, kuriuos norėtumėte išbandyti arba dalykus, kurie numuša jūsų aistrą. Taip pat, žinoma, išklausykite ir partnerę bei neverskite jos daryti to, ko ji akivaizdžiai nenori.

Kartu su partnere pažiūrėkite erotinį filmą arba paskaitykite erotinės literatūros. Tai neabejotinai jus abu užves ir atsiras bendrų dalykų, kuriuos norėsis išbandyti.

Sekso metu nevenkite pažiūrėti partnerei į akis, tai padės užmegzti emocinį ryšį ir patirti didesnį malonumą.

Sportuokite. Dublino mokslininkai tyrė 891 vyrą, kuriems grėsė diabetas, ir išsiaiškino, kad vyrams, kurie ėmė sportuoti po bent 2,5 valandas per savaitę, smarkiai pakilo testosterono kiekis, o tuo pačiu pakilo ir jų pasitikėjimas savimi.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *