Keisčiausi įpročiai, kuriuos turi sėkmingiausi pasaulio vyrai

Žvelgiant į sėkmingus verslo pasaulio atstovus visada kyla klausimas – kaip jiems tai pavyko? Gal jie žino kažkokią paslaptį, kuri padeda siekti sėkmės? O gal yra kažkoks ritualas, atveriantis kelią į pasaulio elitą? Turbūt, kad ne, tačiau vis dėlto norime pasidalinti su jumis keistais įpročiais, kuriuos turi penki pasaulyje gerai žinomi vyrai. Gal kažkokią įtaką jų sėkmei jie ir padarė. Nepabandęs – nesužinosi.

Styvas Džobsas ir jo vaisių dieta
Styvas Džobsas turėjo ne vieną keistą įprotį ir netgi artimai su juo bendraujantiems žmonėms kai kurie jo įpročiai kėlė nuostabą. Vienas jų – vaisių dieta. Styvas ištisas savaites galėdavo valgyti tik obuolius ir staiga vieną dieną juos pakeisti morkų salotomis su citrina, o obuolių visai atsisakyti. Kitaip tariant – Styvas bent savaitę valgydavo tik vienos rūšies vaisių ar daržovę, o vėliau jį pakeisdavo kitu. Ir taip vėl savaitę… Artimas jo bendražygis Maikas Skotas taip pat teigė, kad dėl tokios dietos Styvui pakakdavo maudytis po dušu tik kartą savaitėje.

Elonas Maskas ir jo 5 minučių taisyklė
Elonas Maskas visiems žinomas kaip tikras darboholikas, kuriam rasti laisvą minutę poilsiui ar bet kokiai ramesnei veiklai tiesiog neįmanoma. Elonas vadovaujasi 5 minučių taisykle. Visa jo dienotvarkė ir užduotys sudėliotos kas 5 minutes. Net pavalgymui yra skirtas konkretus laikas. Koks jis? Atspėjote – 5 minutės!

Džefas Bezosas ir jo dviejų picų taisyklė
„Amazon“ įkūrėjas ir vienas turtingiausių žmonių pasaulyje susitikimams turi griežtą taisyklę, kurią pats vadina dviejų picų taisykle. Tai reiškia, kad susitikimuose neturi dalyvauti daugiau žmonių, nei, kad juos galėtų pasotinti dvi picos. Tokiu būdu susitikimuose su Džefu dalyvauja tik patys svarbiausi asmenys, turintys didžiausią įtaką sprendimams.

Šigeru Miamoto ir jo streso malšinimo metodas
„Nintendo“ direktorius Šigeru Miamoto dar vadinamas „video žaidimų Spilbergu“ ir jis turi susigalvojęs gana įdomų streso malšinimo būdą. Kai susinervina, jis pradėta spėlioti įvairiausių aplink matomų daiktų ilgį, o vėliau išsitraukia iš kišenės matavimo juostelę ir pamatuoja ar smarkiai apsiriko.

Mišelis Korsas ir tie patys jo rūbai
Pasaulyje ne vienas verslininkas garsėja kaip vengiantis pirkti naujus rūbus. Markas Zuckerbergas visada dėvi tą pačią pilką maikutę, Styvas Džobsas dėvėdavo tokį patį golfą. Na, o kiek keisčiau, kai taip nusprendžia pasielgti dizaineris. Štai Mišelis Korsas visą laiką dėvi tą patį juodą kostiumą ir juodą maikutę. Jis sako, kad tai jam leidžia susifokusuoti į kur kas svarbesnius dalykus ir nešvaistyti savo laiką sprendžiant ką apsirengti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.