Ar gali vaikiška dainelė padėti išryškinti pilvo presą? Pasirodo – gali!

Vaikiškos „Baby Shark“ dainelės manija prasidėjo dar 2016 metais. Nuo to laiko kažkuriame savo gyvenimo periode dėl šios dainos galvą pameta kiekvienas vaikas. Tačiau nuo šiol ši daina gali tapti jūsų mėgstamiausia treniruočių daina. Rimtai!

Norime pasidalinti su jumis vaizdo įrašu, kuriame vyrukas, vardu Jesse, papasakoja kaip pralošė lažybas ir kokio absurdiško mėnesio trukmės iššūkio turėjo imtis. Jesse visą mėnesį turėjo dirbti su pilvo presu klausydamasis „Baby Shark“ dainos. Visų nuostabai, po mėnesio rezultatas buvo akivaizdus – pilvo presas išryškėjo kaip niekad anksčiau.

 

 

 

Į dainą Jesse sugebėjo sutalpinti net 8 skirtingus pratimus pilvui, kurie atliekami itin intensyviai ir net kelių sekundžių pertraukų tarp pratimų metu pilvo raumenys nėra atpalaiduojami. Žinoma, kartą per dieną paklausyti vaikišką dainelę ir atlikti 8 pratimus nepakaks, tai reikia kartoti bent kelis kartus. Tačiau dėl gero rezultato juk viskas galima. Tik įdomus kas sunkiau – pakelti fizinį skausmą ar visą mėnesį kęsti šią dainą?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.