Kaip sužavėti merginą, kuri yra iš visai kitos lygos

Jei natūraliai nesate pats išsvaizdžiausias vyriškis, tačiau Jūsų slapta meilė yra tikra gražuolė, nenusiminkite – šansų jums pradėti draugauti tikrai yra, tiesiog reikia išmokti kompensuoti savo trūkumus dalykais, kurie moteris žavi. Šiame straipsnyje pasidalinsime praktiškais patarimais, kaip sužavėti merginą, kuri yra iš visai kitos lygos.

Būkite drąsus

Pirmas ir bene svarbiausias dalykas – būkite drąsus ir elkitės užtikrintai. Ši savybė patinka kiekvienai moteriai. Jokiu būdu savo žodžiais ar kūno kalba neleiskite jai suprasti, kad manote, jog esate gerokai žemesnio lygio už ją. Įtikėkite, kad pasimatymas bus sėkmingas, ir viskas klostysis natūraliai.

Atlikite pirmą žingsnį

Pasimatymo pradžioje atlikite pirmą žingsnį – pirmas pasisveikinkite ir paspauskite ranką arba lengvai apsikabinkite. Nelaukite kol šiuos veiksmus inicijuos ji, nes situacija gali pasidaryti kiek nejauki ir viskas virsti keistu pasisveikinimu.

Skaitykite jos kūno kalbą

Žmogaus kūno kalba gali pasakyti labai daug apie tai, kaip jis jaučiasi vienoje ar kitoje situacijoje. Taip ir pasimatymo metu nuolat atkreipkite dėmesį į jos kūno kalbą. Pavyzdžiui, jei kur nors vakarienaujate ir ji sėdi pasirėmusi ant stalo alkūnėmis, taip pat atsisėskite ir jūs. O tada stebėkite kaip ji reaguoja į sumažėjusi atstumą tarp judviejų veidų. Jei ji neilgai trukus atsitraukia nuo stalo bei atsilošia kėdėje – kažkas negerai. Žinoma, atliekant šį veiksmą reikia išlaikyti padorų atstumą tarp veidų, kad jai nebūtų staigaus diskomforto jausmo ir nebūtų pažeista asmeninė erdvė.
Taip pat vertėtų atkreipti dėmesį ir į jos rankas bei kojas. Jei kojos kalbant su jumis yra nukreiptos į išėjimo pusę, pasamonėje ji nori išeiti iš šio pasimatymo. Jei rankos sukryžiuotos – ji blokuoja jūsų pokalbį.
Tačiau, yra ir gerų ženklų. Jei pokalbio metu ji žaidžia su savo plaukų sruoga, nuolat palaiko akių kontaktą ar netgi žaismingai paliečia jūsų ranka – tai ženklai, kad einate teisinga linkme.

Asmeninę higieną pakelkite į maksimalų lygį

Jei savo gamtos duotos išvaizdos pakeisti neitin galite, tai savo higieną pasimatymui galite susitvarkyti maksimaliai. Prieš pasimatymą išsivalykite dantis, nusimaudykite, pasikvėpinkite, apsivilkite tik visiškai švarius drabužius, susitvarkykite nagus ir… nusivalykite batus! Vyrams tai atrodo smulkmena, tačiau labai daug moterų apie vyrus pirmąjį įspūdį susidaro būtent iš jų batų.

Šypsokitės ir palaikykite akių kontaktą

Kaip ir kiekvieną žmogų, taip ir vyrą su šypsena yra kur kas lengviau priimti kaip pašnekovą. Besišypsantis ir akių kontaktą palaikantis žmogus atrodo užtikrintas tuo, ką sako, ir malonus. O to pasimatymuose itin reikia.

Turėkite hobį

Papasakokite jai apie savo hobį ir laisvalaikį. Jokiu būdu nebandykite savęs statyti prie „kietų“ hobių, jei jie jums ne prie širdies. Net jei jūsų hobis nėra populiarus, geriau jau papasakoti apie jį, nei apsimesti, kad patinka tai, ko iš tiesų nemėgstate. Be to, juk kiekvienas gali pasakyti, kad mėgsta filmus, muziką ar žiūrėti sportą, o štai mažiau populiarūs hobiai gali sužadinti jos smalsumą jumis.

Būkite malonus su žmonėmis

Pasimatymo metu atminkite, kad yra ne tik ji. Aplinkui pilna žmonių, kuriems jūs irgi turite būti malonus. Mandagiai bendraukite su padavėja, praleiskite senuką ir t.t. Šie malonūs gestai, kurie atlikti visai ne jai, jos akyse smarkiai pakels jūsų lygį.

Pasidomėkite jos pomėgiais

Nebandykite vaidinti, kad jums patinka tie patys dalykai, kaip ir jai, tačiau nevenkite jų išbandyti. Jei pasimatymas bus ne vienas, kitų pasimatymų metu galite parodyti, kad domitės tuo, kas jai patinka. Pavyzdžiui, jei ji šoka salsą, užsirašykite į salsos pamoką ar bent jau pasimokykite kelių judesių iš vaizdo įrašų internete. Jeigu jai patinka muzika grupės, kurios niekada nesate girdėjęs, paklausykite jos dainų įrašų. Kito pasimatymo metu tai gali būti dalykai, apie kuriuos bus labai smagu padiskutuoti.

Atsiminkite smulkmenas, kurias ji jums papasakojo

Pasimatymo metu pasistenkite atsiminti įvairias smulkmenas iš jos pasakojimų: datas, kelionės kryptis, augintinių vardus ar pan. Jei antro pasimatymo metu paklausite kaip gyvena jos šunelis Mikis, parodysite, kad esate itin dėmesingas.

Nekelkite jos ant pjedestalo

Su savo simpatija elkitės pagarbiai, kaip kad elgtumėtės su bet kuria kita moterimi, tačiau nereikia jos išaukštinti nužeminant save kaip nelygų kompanjoną. Atminkite, kad niekas ir niekieno gyvenimas nėra tobulas, tad ir ji kasdien susiduria su kasdieniais dalykais, kurie vargina. Ji toks pat žmogus, kaip ir jūs. Visgi, pagirti jos išvaizdą ar kitas savybes, būtų labai gražus gestas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.