Moterų apklausa: Ar vyro automobilis ir vairavimo stilius gali sugadinti pasimatymą?

Jungtinės Karalystės automobilių nuomos bendrovė „Select Car Leasing“ atliko įdomią apklausą, kurios metu sužinojo kokie vyro įpročiai sėdint už vairo gali sugadinti pasimatymą bei ar automobilis turi reikšmės moteriai.

Apklausoje dalyvavo 1500 respondenčių, kurių amžius buvo nuo 20 iki 35 metų. Pirmasis klausimas buvo ar automobilis, kuriuo pas jas atvyksta vaikinas, turi kokios nors reikšmės joms. 77% moterų atsakė, kad tai neturi visiškai jokios įtakos, tuo tarpu 23% respondenčių teigė, kad tolimesnei pasimatymo eigai automobilis įtakos turi.

Atitinkamai šios dalies apklaustųjų buvo paklausta, kuri automobilio savybė jas labiausiai atgrąso. Įdomu tai, kad net 38% moterų teigė, kad labiau už viską jų ūpą numuštų biudžetinis „lenktyninis“ automobilis. Ypač jei jis yra patiuninguotas. 16% respondenčių atgrąsytų nešvara viduje, 9% – nešvara išorėje, 29% – kėbulo pažeidimai, 8% – automobilio spalva.

Toliau respondenčių buvo paklausta kuri vyrų savybė, kai jie atvyksta jų pasiimti į pasimatymą, jas erzina labiausiai. Net 37% moterų teigė, kad labiausiai erzina, kai vaikinas atvykęs joms pypina. 20% moterų negali pakęsti, kai vaikinas pasirodo 15 minučių anksčiau nei buvo sutarta. Ne ką geriau ir vėluoti – 17% moterų vėlavimas 15 minučių irgi suerzintų. Dar vienas erzinantis dalykas – žinutės, kurioje vaikinas praneša, kad atvyko, parašymas. Tai kaip erzinantį dalyką nurodė 21% apklaustųjų. Na, o 5% moterų nepatinka nedžentelmeniški vyrai, kurie neatidaro joms durelių.

Eikime prie kito klausimo. O juo buvo paklausta kas labiausiai automobilyje jas erzina, kai važiuojama su vaikinu (čia respondentės galėjo pasirinkti kelis atsakymo variantus). 42% apklaustųjų nepatinka vyrai, kurie vairuodami rašo žinutes. 32% nepatinka telefonu kalbantys ir vairuojantys vyrai. 26% nemėgsta greitį viršijančių vyrų. 19% negali pakęsti per garsiai leidžiamos muzikos. Na, o 16% moterų nemėgsta kai automobilio langai važiuojant būna atidaryti. Greičiausiai bijoma, kad vėjas sugadins šukuoseną pasimatymui dar nė neprasidėjus.

Toliau respondenčių buvo klausiama apie vyro parkavimosi įgūdžius ir kas jas erzina statant automobilį. 32% moterų atrodė nepriimtina, kai vyras priparkuoja automobilį tik iš trečio bandymo. 24% moterų susierzintų automobilį priparkavus per toli nuo vietos, į kurią einama. 19% moterų nepatiktų, jei vyras pastatęs automobilį neatidarytų joms durų. 18% damų susierzintų, jei automobilį vyras pastatytų tiesiog baloje.

Na ir pabaigai išsiaiškinkime kokios vyrų vairavimo savybės erzina damas labiausiai. Agresyvumas kelyje – 38%. Per didelis išsiblaškymas – 28%. Per didelis nervingumas – 13%. Greičio viršijimas – 12%. Per lėtas važiavimas – 9%.

Tikimės, kad šios įžvalgos padės jums sudaryti merginai tobulą pirmąjį įspūdį. Svarbiausia – nepypinkit, vairuokit leistinu greičiau ir išsivalykit automobilį prieš važiuodami pas damą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *