6 klausimai, į kuriuos atsakęs suprasi ar ji yra tau skirtoji

Jau kurį laiką susitikinėji su mergina, viskas atrodo šaunu, bet niekaip negali suvokti ar ji jau ta vienintelė, kurios laukei visą gyvenimą? O gal tik dar vienas nuotykis, kuris abiems liks maloniu prisiminimu ir niekuo daugiau?
Pabandyk atsakyti į šiuos 6 paprastus klausimus ir suprasi, ar ji yra tau skirtoji.

Ar tu jos pasiilgsti, kai nesate kartu?
Jei vis dažniau būdamas be jos tu triniesi iš kampo į kampą ir neturi ką veikti, jei pasiilgsti jos vos tik išsisiriate, tai jau rodo tavo simpatiją jai.
Santykių ekspertas Patrick Wanis teigia, kad geriausia tai patikrinti yra išvažiuoti kuriam laikui visai į kitą miestą ar šalį. Kai būsi toli nuo artimųjų, labai greitai suprasi, kurie žmonės tavo galvoje užima daugiausiai vietos.

Ar tu su ja būtum net ir be sekso?
Kita santykių ekspertė April Masini pabrėžia, kad žmones būtinai turi sieti ne tik seksualiniai poreikiai. Todėl svarbu, kad pora turėti krūvą veiklų, kurių metu jiems būti kartu tiesiog būtų smagu. Jei vienintelis smagus dalykas yra seksas – galbūt santykiai nėra tokie jau rimti.

Ar matai su ja savo ateitį?
Kai santykiai tampa rimti, žmogus pats to nesuvokdamas ima planuoti ateitį su savo simpatija. Kartais tai tėra visiškos smulkmenos – planai kaip vasarą kartu išvyksite atostogauti, ar ką padovanosi jai gimtadienio proga, kuris bus dar tik už kelių mėnesių. Nebūtina iškart galvoti kuo vardu bus jūsų vaikas. Galima planuoti ateitį kur kas artimesniam laikui ir tai jau rodo tavo rimtą požiūrį į šiuos santykius.

Ar pavydėtum, jei žinotum, kad ji yra su kitu?
Jei jus sieja tik seksualiniai santykiai ir nieko daugiau, tau greičiausiai būtų visiškai vienodai kur ir su kuo ji leidžia laiką. Tačiau jei tavo požiūris į ją rimtas, tu pradėsi jausti pavydą žinodamas, kad ji eina susitikti su senu draugu, net jei ir žinai, kad tarp jų nieko nebus. Toks pavydas yra visiškai sveikas ir netgi sveikintinas. Jis parodo, kad santykius vertinate rimtai.

Ar vadovautumeisi jos patarimu priimant rimtą sprendimą?
Kartais mums reikia patarimų iš patikimų žmonių. Tad dabar pamąstyk, ar priimtum jos patarimą klausimu, kuris gali pakeisti tavo gyvenimą? Jei žmogumi pasitiki, tu jo patarimo klausysi. Tačiau jei kitas žmogus tau nekelia pasitikėjimo, į jo patarimą numosi ranka. Tad pasitiki ja, ar ne?

Ar būdami kartu jūs gerinate vienas kito gyvenimus?
Būdamas su ja tu vartoji mažiau alkoholio? Būdamas su ja tu stengiesi nevalgyti nesveiko maisto? Dėl jos pradėjai sportuoti? Dėl jos į pasimatymus eini pasitempęs ir apsirengęs gražiai, kaip niekad? Jei bent į dalį šių klausimų atsakei „Taip“ – ji gerina tavo gyvenimą

Taigi, jei į visus klausimus atsakėte teigiamai, turime jus pradžiuginti – panašu, kad radote savo antrąją pusę!
Padovanok savo antrąjai pusei porų apyrankę, kuri simbolizuotų jūsų santykių tvirtumą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.