Sėkmė tavęs dar tik laukia! Žinomi vyrai, kurie išgarsėjo vyresniame amžiuje…

Samuel L. Jackson
Šiandien Samuel L. Jackson yra 70 metų ir jis yra vienas brangiausių aktorių pasaulyje. Vyras suvaidino daugiau nei šimte filmų, tačiau pasaulis Samuelį pastebėjo tik kai jam buvo 46-eri, besifilmuojant seriale „Bulvarinis skaitalas“.

Morgan Freeman
Šio vyro balso nemylėti tiesiog neįmanoma. Dar kai kas mano, kad Dievo balsas turėtų skambėti maždaug kaip Morgano Freemano. Tačiau, nors Morganas vaidinti mėgo nuo pat vaikystės, po mokyklos jis pasirinko būti naikintuvo pilotu. Aktorystės jis ėmėsi tik išėjęs į piloto pensiją. Jam buvo 50 metų, kai nusifilmavo pirmame filme.

Steve Carell
Iki 43-ejų metų Steve Carrell akyliausiems kino žiūrovams buvo žinomas nebent tik kaip epizodinis įvairių filmų veikėjas. Ir vis dėlto komikas atsiskleidė bei buvo pastebėtas 43-ejų besifilmuodamas seriale „Biuras“. Nuo to laiko jis nebegalėjo atsiginti įvairių vaidmenų pasiūlymų.

Colonel Sanders
Nors dauguma lietuvių to galbūt ir nežino, tačiau Colonel Sanders yra KFC restoranų tinklo, žinomo visame pasaulyje, įkūrėjas. Prieš įkurdamas savo svajonių restoraną Colonelis išbandė gausybę įvairiausių darbų. Iš nemažai jų jis buvo tiesiog išmestas. Tačiau vyras savo vietą gyvenime rado 1930-aisiais, kai jam buvo 62-eji. Jis sukūrė unikalų vištienos receptą, kuris tapo jo paties įkurtos KFC frančizės simboliu.

James Gandolfini
Prieš pradėdamas vaidinti James Gandolfini buvo paprastas barmenas viename klube. Tačiau jam užteko nusifilmuoti viename seriale, kuris jį išgarsino visame pasaulyje. Taip, tai garsusis Sopranų tėvas, kuris išgarsėjo būdamas 38-erių.

Ray Kroc
Nors šis vardas galbūt jums nieko ir nesako, bet Ray Kroc buvo vienas iš McDonald’s restoranų tinklo sėkmės priežasčių. Jis prisijungė prie McDonald’s kompanijos, kai ši teturėjo 6 restoranus ir praplėtė tinklą iki pasaulinio lygio. Tuo metu jam buvo jau 52-eji ir nieko svarbaus iki tol nepasiekęs vyras greitai mėgavosi beprotiškais 600 mln. dolerių vertės turtais. Žurnalo „Times“ jis netgi buvo pripažintas kaip vienas iš 100 svarbiausių asmenų XX amžiuje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.