Kaip nusiteikti naujiems pasimatymams po skyrybų?

Po to, kai santykiai trunka ilgą laiką, skyrybos gali būti, atrodytų, visą gyvenimą griaunančiu dalyku. Tačiau taip nėra. Jūs tik baigėte vieną gyvenimo etapą, o dabar metas kitam. Geriausiai pamiršti senus santykius padeda nauji santykiai. Tačiau kaip neįbristi į tą pačią upę antrą kartą bei nusiteikti naujų santykių paieškai? Štai keletas patarimų.

Viską darykite lėtai
Nenerkite į naujus santykius lyg galvą pametęs. Neskubėkite su brangiomis dovanomis naujai simpatijai ar prisipažinimais meilėje. Pirmiausia jums pačiam reikia susivokti ar naujas žmogus yra vertas užimti tokią svarbią vietą gyvenime. Neeskaluokite įvykių per greitai ir nereikės nusivilti. Tiesa, per daug stabdyti irgi nevalia. Jei tai jau penktas jūsų pasimatymas, o jūs vis dar bijote paimti ją už rankos – jūs viską darote PER LĖTAI.

Nesivelkite į naujus santykius dėl keršto
Daugybė vyrų po skyrybų į naujus santykius eina tik dėl to, kad, neva tai, atkeršytų savo buvusiąjai ir parodytų ko ji neteko. Patikėkite, jai visai nerūpi ar jūs su kažkuo draugaujate, ar ne. Todėl geriau nepulkite į rimtus santykius su pirma klube pasitaikiusia mergina. Iš santykių su tokiu nusiteikimu nieko gero nesitikėkite.

Pažinkite save iš naujo
Šis patarimas ne visai susijęs su naujais santykiais, bet vis tiek naudingas. Dauguma vyrų vardan santykių paaukoja ne vieną savo pomėgį ir nemažai laisvo laiko. Išsiskyrus laiko atsiranda per akis, todėl stenkitės į tai žvelgti pozityviai ir skirti visą atsiradusį laiką savo pomėgiams. O dar geriau – naujų pomėgių paieškai. Žiūrėkite į šį gyvenimo etapą, kai esate vėl vienišas, kaip į savęs pažinimo metą.

Nevenkite susipažinti su skirtingomis moterimis
Nesistenkite, kad naujoji jūsų mergina būtų kuo panašesnė į buvusiąją. Po skyrybų jūsų keliami kriterijai moterims greičiausiai remiasi ne tuo, kokios moters trokštate, o tuo, kokia buvo jūsų ankstesnioji. Stenkitės susipažinti su kuo įvairesnėmis moterimis. Kodėl gi nepabandžius susipažinti su visiška priešingybe buvusiąjai?

Neturėkite aukštų lūkesčių
Kai daug nesitiki, tai smarkiai ir nenudegi. Todėl į pirmus pasimatymus eikite kaip į tokius, kuriuose sieksite išsiaiškinti ar jau esate pasirengęs naujiems santykiams. Nesitikėkite pirmo pasimatymo metu sutikti gyvenimo meilę. Jau manėte, kad tokią suradote savo buvusioje, tad kam dar kartą nusivilti?

Pasimatymų metu nekalbėkite apie savo buvusiąją
Nėra nieko baisiau, nei kai vyras pasimatymo su nauja mergina metu pradeda kalbėti apie savo buvusiąją. Jūsų naujai pažinčiai tikrai neįdomu kokia bloga buvo buvusioji ar kaip negalėjote pakęsti tam tikrų jos savybių. Atminkite – naujų pasimatymų metu esate tik Jūs ir Ji. Jokių buvuvusiųjų!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.