Tyrimas: Vyrai su mažais peniais linkę vairuoti sportinius automobilius

Visame pasaulyje egzistuoja mitas, kad vyrai, vairuojantys galingus sportinius automobilius, tokiu būdu bando kompensuoti savo lytinio organo dydį. Ar šitas mitas yra tiesa išsiaiškinti pabandė Londono universiteto Eksperimentinės Psichologijos Departamento mokslininkai.

Eksperimento metu 200 vyrų, kurių amžius nuos 18 iki 74 metų, vertino skirtingus automobilius. Tačiau ši vyrų grupė prieš tai buvo padalinta į dvi dalis. Vienai daliai buvo pasakyta, kad vidutinio vyro penis yra 10 centimetrų ilgio. Kitai grupei buvo pasakyta, kad vidutinis penis yra 18 centimetrų ilgio. To pasekoje pirmoji grupė nevalingai ėmė manyti, kad jų penis yra didesnis nei vidutinis, o štai antroji grupė ėmė kompleksuoti, kad jų penis yra mažesnis už vidurkį.

Nežinodami, kad penių klausimas yra tyrimo dalis, vyrai ėmėsi vertinti automobilius. Galiausiai, apibendrinus apklausos rezultatus paaiškėjo, kad vyrai, kurie manė, kad jų penis yra mažas, dažniau rinkosi galingus sportinius automobilius nei tie vyrai, kurie buvo ramūs dėl savo penio dydžio. Taigi, kai kitą kartą pamatysite vyrą, kuris kelyje su savo galingu automobiliu „nardys“ po juostas, atminkite, kad jums bent nereikia jaudintis dėl savo penio dydžio.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.